Proclaimer

Algemeen 
 

Dit is de officiële website van Stad Diest. Het stadsbestuur is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

De pagina's op de website hebben een zuiver informatieve waarde. We streven ernaar dat alle informatie zo juist, acuteel, volledig en begrijpelijk mogelijk is. Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het ons weten via mail. 

Als je deze website gebruikt, ga je akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en verbind je je er van rechtswege toe om ze volledig na te leven.
Deze website is bestemd voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. De gebruiker is niet gemachtigd om de info, via deze website bekomen, op om het even welke manier, te reproduceren voor niet-persoonlijke doeleinden of commercieel te exploiteren.


Doel van Diest.be

 

Via deze website wil de Stad en OCMW Diest haar inwoners actief informeren over de dienstverlening en het beleid. Ook verloopt een stuk van onze digitale dienstverlening via onze website, zoals het opvragen van formulieren, afspraken maken of meldingen doen. De informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. Om een specifiek of persoonlijk advies te krijgen, raadpleeg je de bevoegde dienst.

 

Online risico's

 

De stad en het OCMW Diest neemt voorzorgsmaatregelen om deze website te beschermen tegen online kwaad dat deze website of uw computer kunnen beschadigen. Het bestuur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor technische schade die je ondervindt bij het gebruik van deze website en is ook niet aansprakelijk voor enige schade die eventuele virussen kunnen veroorzaken.

 

Websites van derden


Het stadsbestuur is niet verantwoordelijk voor websites van externe organisaties, overheden of instanties waarnaar ze verwijst. Het kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of gebruik van die externe websites en hun inhoud.Op deze website vind je links naar websites van derden. Deze links worden toegevoegd om de surfer te helpen in zijn zoektocht naar informatie. Het bestuur biedt geen garantie over de inhoud, beschikbaarheid, kwaliteit of volledigheid van de websites waarnaar verwezen wordt. Het bestuur is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het gebruik van websites waarnaar gelinkt wordt. 

De activiteiten in de rubriek 'UiT in Diest' worden verzameld in de UiT-databank. Deze databank is een initiatief van CultuurNet Vlaanderen. De invoer van activiteiten gebeurt door de gemeentediensten en door bewoners, verenigingen, andere overheden en bedrijven. Het bestuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de activiteiten die doorgaan op haar grondgebied of eventuele fouten op die pagina's.

 

Stuit je op een 'dode link'? Meld dit dan via het meldpunt, terug te vinden op onze homepage.
Het bestuur van stad en OCMW Diest heeft het recht om verouderde pagina's of links naar websites zonder voorafgaande verwittiging te verwijderen.

 

De teksten op deze site zijn niet noodzakelijk de juiste en volledige weergave van officieel goedgekeurde teksten. De informatie op deze pagina's bezitten dan ook geen enkel juridische kracht. 

 

Contact

Communicatie
Grote Markt 1
3290 Diest
België
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
16:00 - 19:00
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
Gesloten
Gesloten