Repair Café op 26 november

In de kleine zaal van Cultuurcentrum Den Amer, Nijverheidslaan 24, halen vrijwilligers hun reparatiekunsten op zondag 26 november van 13u30 tot 17u opnieuw boven om jouw spullen een tweede leven te schenken. Onze handige repairders herstellen die dag immers spullen die stuk zijn. Dit gaat van kleding, elektrische apparaten, naaimachines, kleine meubels, computers, servies tot speelgoed.

 

Los van het herstellen is iedereen vrijblijvend welkom om een kijkje te nemen. Dus laat iets herstellen, geniet van een hapje, koffie of een drankje of volg een workshop.

 

Iedereen welkom vanaf 13.30u. Dan gaat de inschrijvingsstand open.

Workshops voor groot en klein!

Ons doel is en blijft om naast de Repair activiteit ook workshops aan te bieden en gewoon een gezellig café te zijn op die dag, waar iedereen terecht kan. Ook deze keer zorgen wij weer voor interessante workshops.

Oproep nieuwe vrijwilligers

We zijn steeds op zoek naar extra techniekers die goed overweg kunnen met herstellingen van elektrische apparaten of fietsen, speelgoed, meubeltjes… en die graag bij onze toffe vrijwilligersgroep willen komen. Ook voor het onthaal zoeken we nieuwe vrijwilligers. Interesse? Stuur een mailtje naar repaircafediest@hotmail.com.

 

Repair Café
Zondag 26 november van 13.30 tot 17 uur
Den Amer (kleine zaal)
Nijverheidslaan 24, Diest
repaircafediest@hotmail.com

www.repaircafe.be of www.facebook.com/repaircafediest

 

Ter info

Repair Café Diest is een initiatief van en krijgt de steun van de stad Diest, D'Oranje Giraffen en De Kringwinkel Hageland. Zij werken met plezier samen met andere partners en organisaties om van Diest een gastvrije, leuke, milieuvriendelijke, leefbare stad te maken.

 

Wanneer?

Waar?

Overzicht activiteiten