Adviesraad Centrummanagement

De Adviesraad Centrummanagement (kortweg ACM) is een overlegplatform waar alle handelaars, winkelmanagers, filiaalhouders,…welkom zijn. We bespreken alle thema's die onze lokale economie aanbelangen; afwijkingen wekelijkse rustdag, evenementen, openbare werken,… Als adviesorgaan staan wij het stadsbestuur bij in het maken van de juiste keuzes voor de bevordering van de economische ontwikkeling in onze stad.

 

 

Als handelaar kan je bij ons terecht met vragen over je winkel of de handel in onze stad, maar je kan tijdens het maandelijkse overleg ook kennismaken met tal van collega's. De raad is dus ook geschikt als netwerkmoment. Ook het stadsbestuur is vertegenwoordigd door de schepen van lokale economie (Erwin Jennes) en hij wordt bijgestaan door onze centrummanager (Joachim Vancluysen).

 

 

De adviesraad bijwonen en deelnemen is geheel vrijblijvend en vooral gratis! Het is zéker zinvol enkele malen per jaar aanwezig te zijn op deze adviesraad!

 

Ontvang elke maand de uitnodiging (agenda) en het verslag van de adviesraad via mail, bezorg je gevens aan de contactpersoon rechts op deze pagina vermeld.

 

Elke 3de donderdag van de maand (behalve juli & augustus) om 20.00u komen we samen in de Verstappenzaal (2de verdieping) van het stadhuis (ingang via zijkant).

 

>>> Uitzonderlijk valt de adviesraad van september op 24/09/2015 en deze gaat door in de rookzaal.

Contact