banner

Vrijwilligersacademie

Ben je een enthousiaste vrijwilliger en wil je graag bijblijven, nieuwe vaardigheden aanleren, en jouw ervaringen delen met andere vrijwilligers?

 

Dan is de vrijwilligersacademie iets voor jou! Je kan er terecht voor vormingen over allerlei thema's, op maat van vrijwilligers.

De vrijwilligersacademie was een samenwerking tussen de provincie Vlaams-Brabant, Vormingplus, Arch'educ en de deelnemende gemeenten waaronder stad Diest.

 

***

 

Vanaf 2016 wordt deze academie niet langer ingericht door bovenstaande partners, maar Diest biedt nog wel graag gratis cursussen aan vrijwilligers aan. Op deze manier wil stad Diest haar vrijwilligers blijvend ondersteunen en appreciëren.

 

Op donderdag 10 maart 2016 om 19 uur organiseert de stad een vorming rond het gebruik van de UiTdatabank, iedere Diestse vereniging is van harte welkom deze infosessie bij te wonen.

 

Via de UiTdatabank maak je gemakkelijk je activiteiten bekend onder het grote publiek. Deze gratis website is immers dé centrale verzamelplaats van informatie over het brede vrijetijdsaanbod in Diest en omstreken. We zetten graag alle voordelen op een rijtje en gaan samen aan de slag bij het ingeven van jullie activiteiten.

 

Bevestig vóór 26 februari 2016 jouw aanwezigheid (gelieve de naam van de vereniging en het aantal personen duidelijk door te geven) via cultuurbeleid@diest.be.

 

 

 

Contact