Uitlenen materialen

Wat?

Diestse verenigingen en particulieren die een activiteit organiseren hebben dikwijls nood aan materialen.

Om tegemoet te komen aan hun noden worden er door het stadsbestuur een aantal materialen in bruikleen gegeven waaronder:

  • aanbouwkasten
  • stoelen en tafels
  • nadarafsluiting
  • vlaggen
  • vlaggenmasten

 

Ook bij de provincie kan je terecht voor het lenen van oa audiovisueel materiaal, licht, projectie, didactisch materiaal, podia, walkietalkies, megafoons en herbruikbare bekers. Meer informatie hierover vind je op de website van de provincie Vlaams-Brabant

  

Terug naar boven

Voorwaarden

Bij elke uitlening dient voorafgaandelijk een waarborg te worden betaald, bij een ongeschonden terugbezorging van het materiaal wordt deze volledig terugbetaald.


In geval van verlies of beschadiging van het ontleende materiaal wordt de waarborgsom ingehouden en zijn de eventuele kosten voor herstelling ten laste van de ontlener. Particulieren betalen eveneens een huurgeld.

Terug naar boven

Procedure?

Om organisatorische redenen dienen de aanvragen minstens 1 maand op voorhand bij de stad toe te komen. Er wordt verzocht om hiermee rekening te houden en deze termijn stipt te respecteren. Je kan de materialen online aanvragen via het online aanvraagformulier.   

 

OPGELET ! na het invullen krijg je de melding dat je aanvraag werd verstuurd. Dit bericht is echter geen bevestiging dat de materialen voor die dag beschikbaar zijn en voor jou gereserveerd werden. Later krijgt je hiervoor een schriftelijke bevestiging met het verzoek tot betaling van de waarborg.

 

Contactpersoon bij de dienst onthaal is t. 013 35 32 92 e. donja.bervoets@diest.be

Terug naar boven

Contact