Huis van het kind

Wie zijn we?

Het Huis van het Kind van Diest is een samenwerkingsverband tussen alle hulpverleningsorganisaties in regio Diest en regio Scherpenheuvel-Zichem.

Voor wie zijn we er?

Het Huis van het Kind wil gezinnen zo goed mogelijk ondersteunen door af te stemmen op hun noden en de behoeften. Door middel van participatie-initiatieven wil het Huis van het Kind van Diest de stem van alle (aanstaande) ouders laten horen.

Wat doen we?

Er wordt een gezamenlijk aanbod gecreëerd op basis van lokale noden en kansen.

Meer info kan je vinden op de website van het Huis van het Kind

Doelgroep

  • Ouders
  • Kinderen
  • Hulpverlener

Vragen?

Heb je vragen over opvoeden, kinderen, je gezinssituatie of ben je op zoek naar cursussen/workshops en weet je niet waar je moet zijn? Bij het Huis van het Kind Diest kan je tijdens de openingsuren vrij binnen lopen om je vraag te stellen of advies te vragen.

Heb je een leuk idee of een suggestie over een workshop, lezing of cursus? Het Huis van het Kind is er voor en door ouders, dus iedereen met leuke ideeën voor de invulling kan steeds contact opnemen met de coördinator voor suggesties.

We zijn steeds te bereiken via mail, telefonisch, whatsapp en de facebookpagina Huis van het Kind Diest-Scherpenheuvel-Zichem.

Contact

Huis van het Kind
Sint-Jacobsplein 9
3290 Diest
België
13:00 - 16:30
Gesloten
Op afspraak
09:30 - 12:30
Enkel de laatste zaterdag van de maand.
Gesloten
09:00 - 12:30
Gesloten
Op afspraak
Gesloten
LET OP: Tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen enkel op afspraak.