Gewijzigde verkeerssituatie Koning Albertstraat

Wat? 

In het kader van de werken aan de Winkel-Wandelstraat zal aannemer Hens starten met rioleringswerken in de Oscar Nihoulstraat. Hierdoor zal de Koning Albertstraat niet meer toegankelijk zijn ter hoogte van de Hallezaal voor gemotoriseerde voertuigen. Fietsers en voetgangers zullen wel nog doorkunnen. 

Wanneer? 

Vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 18 september 2020 (afhankelijk van de weersomstandigheden). 

Verwachte hinder? 

We zijn ons er van bewust dat de werken de nodige hinder zullen veroorzaken, maar we proberen deze tot een minimum te herleiden. De Koning Albertstraat kan op 3 manieren bereikt worden (zie onderstaande kaart):

  • Gele route: van Hasseltsestraat naar Wolvenstraat, Graanmarkt, Henri Verstappenplein, Koestraat, Overstraat, Paalstraat tot aan Koning Albertstraat
  • Blauwe route: van Hasseltsestraat naar Botermarkt, Sint-Jan Berchmansstraat, Grote Markt, Zoutstraat, Cleynaertstraat, Oscar-Nihoulsstraat, Michel Theysstraat, Keizerinnenstraat tot aan Koning Albertstraat
  • Rode route: van Schaffensestraat naar Michel Theysstraat, Keizerinnenstraat tot aan Koning Albertstraat 

Voor eigenaars van een garage in de Schotelstraat, Cabaretstraat, Scholenstraat, Oscar-Nihoulstraat (deel richting Grote Markt), Suikerpotstraat of Cleynaertstraat: deze garages zijn nog steeds toegankelijk buiten de werkuren en de toegang tot de straat wordt ter plaatste aangeduid via signalisatie.

Signalisatieplan

Omleiding rioleringswerken Koning Albertstraat

 

 

Contact

Openbaar domein
Nijverheidslaan 23 - 24
3290 Diest
België
09:00 - 12:30
Gesloten
Gesloten
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
16:00 - 17:00
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30