Cultuurzamer

Het evenement vindt plaats op 24 september in den Amer vanaf 10 uur.

 

Er zijn drie activiteiten:

 

  • Repaircafe in de Foyer
  • Platenbeurs in de grote zaal
  • Superswitch in het JOC

 

Repair Café:

 

Fixen en repareren, dat gebeurt tijdens het Repair Café. En natuurlijk ook gezellig samen zijn! Gemotiveerde vrijwilligers helpen je met herstellen van juwelen, kleding, elektrische apparaten, speelgoed, …. Leren van en met respect voor elkaar. Er zijn ook workshops voor jong en oud. Een lekkere hap en een frisse tap tegen democratische prijzen, randanimatie, een toffe babbel… Alles is aanwezig om er een leuke namiddag van te maken.

van 13u00 tot 17u00

 

Platenbeurs:

 

Alle muziekliefhebbers opgelet! Super platen- en cd-beurs! Er zijn meer dan 100 meter platen en cd's in alle genres te koop. Standhouders van over heel België komen met een selectie van hun beste aanbod maar er gaan natuurlijk ook koopjes zijn.

Voor inwoners van Diest zijn er 10 tafels voorzien waar ze gratis hun overtollige lp's en cd's kunnen verkopen, wel even inschrijven @ ruysfrancis@hotmail.com

Geniet ook van het gezellige retromarktje met zelfgemaakte en vintage spullen.

van 10u00 tot 17u00

 

SuperSwitch:

 

Wat als kledingstukken die in goede staat verkeren gewoon in je kleerkast blijven hangen? Ruil ze dan tijdens SuperSwitch op zondag 24 september in Den Amer! Neem vriendinnen, collega's en buurvrouwen mee want je maakt de planeet, elkaar én je portefeuille blij. De kledij die niet wordt geruild, schenken we aan het CAW van Diest. 

* Switch je graag mee?  Zoek die zelden gedragen, te grote of kleine kledingstukken en schoenen, zoek vergeten accessoires (handtassen, portefeuilles, sjaals, mutsen, riemen, juwelen, zonnebrillen,…) Opgelet: neem per persoon max. 10 kledingstukken en 5 accessoires mee. Er is maar een regel: de items moeten in goede staat zijn dus geen afgedragen, vuile of kapotte stuks.  Maak €5 over op BE 91 7350 0250 1776 met als mededeling: 'Switch, je naam en mailadres'. 

* Hoe ziet de namiddag eruit?  Van 12.30 tot 13.30 uur:  Uitstallen kleding snuisteren bij de standhouders,  Van 13.30 tot 15.00uur: Pasronde en verder kijken bij de standhouders,  Vanaf 15 uur: Veiling, 16.30 uur: Afronden. 

* Wat nog meer?  Vanaf 12.30 uur zijn de standhouders en fotograaf er. Kom dus op tijd! Geniet van (h)eerlijke biotaart, broodjes, cava en ander vocht.

* Vragen?  Mail naar superswitch@hotmail.com

 

 

Wanneer?

Overzicht activiteiten