Proclaimer

 

Dit is de officiële website van Stad Diest. Het stadsbestuur is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

De pagina's op de website hebben een zuiver informatieve waarde. We streven ernaar dat alle informatie zo juist, acuteel, volledig en begrijpelijk mogelijk is. Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het ons weten via mail info@diest.be

 

De teksten op deze site zijn niet noodzakelijk de juiste en volledige weergave van officieel goedgekeurde teksten. De informatie op deze pagina's bezitten dan ook geen enkel juridische kracht. Je mag de aangeboden informatie niet als persoonlijk, professioneel of juridisch advies beschouwen. Om een specifiek of persoonlijk advies te krijgen, raadpleeg je de bevoegde dienst.

 

Het stadsbestuur is niet verantwoordelijk voor websites van externe organisaties, overheden of instanties waarnaar ze verwijst. Het kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of gebruik van die externe websites en hun inhoud.