Gouden kinderschoen voor het Peuterspeelpunt

Wat is het Peuterspeelpunt?

 

Het peuterspeelpunt staat open voor alle gezinnen met kinderen van 0 tot 3 jaar. Het peuterspeelpunt vormt een leuke omgeving waar ouders en kinderen op elkaar betrokken zijn, samen kunnen spelen en bewegen. Op deze manier wordt de band versterkt tussen ouder en kind. Kinderen worden uitgedaagd om nieuwe situaties te exploreren en ouders worden in hun kracht gezet. Omringd in een pedagogisch kader kunnen ouders hun vaardigheden verder ontwikkelen en worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling.

We zien het peuterspeelpunt als een vorm van indirecte preventie doordat sociale cohesie wordt bevorderd aan de hand van ontmoetingskansen en hun sociaal netwerk daardoor wordt uitgebreid. Het peuterspeelpunt kan een ideale voorbereiding zijn op het verblijf in een kinderopvang en/of de start op school.

De Gouden Kinderschoen 2018!

Stem mee en bepaal wie in aanmerking komt voor de Gouden Kinderschoen 2018! 

De ingezonden projecten kan je vanaf vandaag hier bekijken. Ze zijn onderverdeeld in 5 categorieën. Je kan één keer stemmen per categorie. Per categorie worden de 3 projecten met de meeste stemmen genomineerd. Uit die 15 genomineerden worden uiteindelijk 5 winnaars gekozen. Deze winnaars worden bekroond met de Gouden Kinderschoen. Alle 15 genomineerden winnen een unieke fotoreportage. 


Hoe moet je stemmen?


1. Klik op deze link: "Ons Peuterspeelpunt verdient de Gouden Kinderschoen!"

2. Klik op 'Stem' en daarna op 'Beleid'
3. Scroll naar Peuterspeelpunt Diest - Scherpenheuvel - Zichem + klik op 'Stem'

4. Geef je Naam en Achternaam in + je E-mailadres + klik op 'Versturen'

5. Ga naar je mailbox en bevestig daar je stem door op de link te klikken.Dank je wel!