Fuiven in den Amer

Onze evenementenhal Den Amer is nu al een tijdje in gebruik. In Den Amer zijn twee zalen ter beschikking voor het organiseren van fuiven.

 

Foto Den Amer - kleine zaalDe kleinste zaal, 't Halfrond, heeft een capaciteit van 550 personen (zonder stoelen of tafels).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto den amer - grote zaalDe grote zaal heeft een capaciteit van 1800 personen (inclusief foyer en toogruimtes).

 

 

 

 

 


 

Een jeugdvereniging betaalt slechts 200 euro voor de organisatie van een fuif in 't Halfrond, en 400 euro voor de grote zaal.

 

Water, elektriciteit, verwarming en het schoonmaken van de zaal is inbegrepen. Ook voor klasfuiven, 18-jarigenfuiven of chrysostomosfuiven geldt dit tarief.

 

Voor 't Halfrond worden opties toegestaan vanaf 4 maanden tot 14 dagen voor de fuif. Maar jeugdverenigingen en organisatoren van klasfuiven, 18-jarigenfuiven of chrysostomosfuiven worden ook hier bevoordeeld: zij kunnen langer dan 4 maanden op voorhand een optie nemen op de kleine zaal. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap.

 

Je kunt er gebruikmaken van herbruikbare bekers en ook het plaatsen van tussentogen, het verkleinen van zalen, het gebruik van een basis geluidsinstallatie, ... is allemaal bespreekbaar.

 

Je kan de medewerkers van Den Amer bereiken op 013 46 06 44 of via zaalverhuur@ccdiest.be

 

Kijk zeker ook eens op de website van CC Diest, want daar vind je nog meer informatie over de verschillende zalen en de tarieven.

Contact

 • Cultuurcentrum Diest

  Nijverheidslaan 24-26 - 3290 Diest

  Vandaag open
  van 08u30 - 12u30 en
  van 13u30 - 16u00

  alle openingsuren