Verhalenfestival De Merode

"Op een dag besloot een Diestse bakker zijn winkeltje te sluiten en zich om te scholen tot heksenmeester. Van heinde en verre kwamen mensen naar de man toe om hen te verlossen van kwalijke hekserij en betoveringen. Maar was de bakker wel echt een machtige tovenaar die de heksen te baas kon, of juist een schaamteloze kwakzalver?"

 

Poster Verhalenfestival De Merode


Dit verhaal en nog veel andere krijg je allemaal te horen op vrijdagavond 24 februari 2017 op de eerste editie van het 'Verhalenfestival De Merode' in Diest. Op drie gezellige locaties rond de Grote Markt nemen lokale vertellers je mee in de spannende en wonderlijke legendes uit het Diests verleden.

 

Biscuiterie Stuckens, taverne De Biertempel (Het Haasken) en café De Kaai, allen gelegen in het centrum van Diest, worden het toneel voor de verschillende vertellingen.

 

Inschrijven kan eenvoudig via mail naar tickets@ccdiest.be, per telefoon 013 46 06 40, bij de dienst Cultuurbeleid of ter plaatse. We raden je wel aan om te reserveren, het aantal plaatsen is beperkt. Voor een inkomprijs van € 4 per persoon ontvang je bovendien op de avond zelf nog drie consumptiebonnetjes met een waarde van € 2,20 per stuk (€ 6,60 in totaal). Geen enkele reden dus om niet met een hapje en een drankje te komen meegenieten van de eerste editie van 'Verhalenfestival De Merode' in Diest!

 

Deze avond kadert in het Verhalenfestival De Merode van 6 Merodegemeenten, het programma van de andere locaties kan je hier raadplegen.

 

Praktische informatie:
Wanneer? vrijdag 24 februari 2017
Hoe laat? start om 20u00 aan Biscuiterie Stuckens (Zoutstraat 5, Diest)
Inkom? € 4 p.p. (in ruil voor consumptiebonnetjes t.w.v. € 6,60)